over ons

We staan voor heldere en transparante fysiotherapie en leveren de beste zorg in een unieke en servicegerichte omgeving. Met behulp van de laatste technologische ontwikkelingen en expertise gaan we voor een duurzaam resultaat.

onze visie

Bij Vief Leven zorgen wij dat jij de kennis en ondersteuning krijgt die noodzakelijk is om samen het proces aan te gaan, zodat jij je mobieler en vitaler gaat voelen. Binnen je persoonlijke behandelplan wordt alles ingericht om eenvoudig aan de slag te gaan met je artrose klachten. We willen drempels wegnemen die nog in de weg staan om beter te worden. Het makkelijk maken om weer vief te leven. Bij Vief Leven kom je in een transparante en servicegerichte omgeving zodat je zelf de regie over je leven kunt terugpakken.

ontstaan
vief leven

Mensen krijgen vaak te horen dat ze met klachten van artrose moeten leren leven. Terwijl er altijd mogelijkheden zijn voor verbetering. Vief Leven is van mening dat er nog veel winst te behalen is in de behandeling van artrose. Bij Vief Leven zijn we vooruitstrevend op het gebied van artrose behandeling en laten we de mogelijkheden zien in plaats van de nadruk te leggen op de beperkingen. Ook staan we bekend om onze unieke methode van revalideren na een operatie van een heup of knie prothese.  

ons team

Ruben
Luijkx

Arjan Naaykens

Richie
Brouwer